2332042550 Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός, Ναουσα info@agromag.gr
hero image


 

Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων
Αgromag Naoussa - Μάγγας Παντελής - Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία

 

Η εταιρεία AGROMAG, με έδρα τη Νάουσα από το 2013, αντιπροσωπεύει την απόλυτη εμπειρία στον τομέα της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων. Με περισσότερα από 30 χρόνια διακριτικής παρουσίας, έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών, καλύπτοντας πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

Στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις μας, εκτείνονται σε έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Σ.Σ. Νάουσας, Ημαθίας, διαθέτουμε υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, με στόχο να παρέχει στους αγρότες μηχανήματα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των γεωργικών εργασιών τους και θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Στον κατάλογο προϊόντων μας περιλαμβάνονται:

  • Καταστροφείς όλων των τύπων, καλύπτοντας όλα τα μεγέθη.
  • Ψεκαστικά μηχανήματα, είτε συρόμενα (από 600-4000 λίτρα) είτε αναρτώμενα (από 100-1000 λίτρα).
  • Στελεχοκόπτες όλων των τύπων και μεγεθών.
  • Κλαδευτικά συρόμενα αναρτώμενα (από 200 έως 1200 λίτρα).
  • Σκάλες απλές και κλαδευτικές.
  • Πλατφόρμες ελαφριού και βαρέου τύπου, σε διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.
  • Καλλιεργητές-Ρίπερ και οδίβες με δυνατότητα έλξης 45hp με μονό διαφορικό.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αγρότες μηχανήματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα CE, τα οποία εγγυούνται απόδοση και αντοχή. Η AGROMAG αφιερώνεται στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διαθέτοντας τυποποιημένα ανταλλακτικά για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων.