2332042550 Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός, Ναουσα info@agromag.gr
hero image


 

Αgromag Naoussa
Μάγγας Παντελής - Κατασκευή & Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία

 

Η εταιρεία AGROMAG έχει αποτελέσει επαγγελματικό κολοσσό στον χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων από το 2013. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων, η AGROMAG έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι εγκαταστάσεις της AGROMAG, εκτεταμένες σε μια έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Σ.Σ. Νάουσας, Ημαθίας, διαθέτουν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Εκεί, εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, προκειμένου να προτείνει στους αγρότες μηχανήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα των γεωργικών εργασιών τους και θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

 

Η γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων που παράγονται στις εγκαταστάσεις της AGROMAG περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις αγροτικές εργασίες. Επιπλέον, όλα τα μηχανήματα κατασκευάζονται κατά παραγγελία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Στη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούνται μόνο οι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές πρώτες ύλες, προερχόμενες από γνωστούς κατασκευαστές της Ευρώπης και της εγχώριας αγοράς, εξασφαλίζοντας έτσι την αντοχή και την αξιοπιστία των μηχανημάτων.

Η AGROMAG είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παρέχοντας τυποποιημένα ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων.

Η φιλοσοφία της AGROMAG είναι να προσφέρει μοναδικά μηχανήματα πιστοποιημένης ποιότητας (CE), εγγυώμενα από την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εξειδίκευση του προσωπικού της, προσφέροντας στους αγρότες την αξιοπιστία και την απόδοση που χρειάζονται για την επιτυχημένη διαχείριση των γεωργικών τους εργασιών.