2332042550 Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός, Ναουσα info@agromag.gr
hero image


 

Επισκευή  Γεωργικών Μηχανημάτων
Αgromag Naoussa - Μάγγας Παντελής - Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία

 

Η AGROMAG στη Νάουσα αποτελεί τον αξιόπιστο εταίρο για την επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Αναλαμβάνουμε επισκευές σε μηχανήματα κάθε τύπου, επιδιορθώνοντας καταστροφείς, τουρμπίνες, βυτία, φρέζες και κάθε είδους γεωργικό μηχάνημα, προσφέροντας υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων ανέρχεται σε περισσότερα από 30 χρόνια, εξυπηρετώντας ευχαριστημένους πελάτες σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι εγκαταστάσεις μας, επλήττουν έκταση 10 στρεμμάτων, διαθέτοντας υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

Στη διαδικασία επισκευής χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές πρώτες ύλες από γνωστούς κατασκευαστές της Ευρώπης ή της εγχώριας αγοράς, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των επισκευών μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας αποτελεσματικές υπηρεσίες επισκευής και διαθέτοντας τυποποιημένα ανταλλακτικά για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των γεωργικών μηχανημάτων.

Το έμπειρο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, με στόχο να προτείνει σε κάθε αγρότη μηχανήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα των εργασιών τους και θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Η φιλοσοφία της AGROMAG είναι να προσφέρει επισκευές υψηλής ποιότητας που εγγυώνται οι γνώσεις, η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 2332042550 για να εξυπηρετηθείτε στις ανάγκες επισκευής των γεωργικών σας μηχανημάτων.