2332042550 Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός, Ναουσα info@agromag.gr
hero image


 

Γεωργικά Μηχανήματα
Αgromag Naoussa - Μάγγας Παντελής - Επισκευή & Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία

 

 Καταστροφείς όλων των τύπων σε όλα τα μεγέθη

Οι Καταστροφείς AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση TCert ).

Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε καταστροφείς σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Καταστροφέας σχεδιασμένος για κλαδιά, χόρτα ιδανικός για επαγγελματική χρήση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους των τρακτέρ και είναι το ιδανικότερο αξεσουάρ, γεωργικό μηχάνημα του Έλληνα αγρότη για να κόψει και να θρυμματίσει ξύλα, κλαδιά και χόρτα.

Εφαρμόζεται σε αμπελώνες, οπωρώνες, και άλλα είδη καλλιέργειας. Κατάλληλος να διαλύει υπολείμματα φυτών και αγριόχορτα δημιουργώντας ένα οργανικό λίπασμα για το χώμα.

Τα μοντέλα μας:

 

     
     

Ψεκαστικά μηχανήματα Συρόμενα: από 600 έως 4000lit

Τα Ψεκαστικά AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση T Cert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε ψεκαστήρες σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.
 

Τα μοντέλα μας:

 

 


 

Ψεκαστικά μηχανήματα Αναρτώμενα από 100 – 1000lit

Το Ψεκαστικό έχει πλαστικό δοχείο έως 500litr με αντοχή στα χημικά και την καταπόνηση κατά την μεταφορά. Το αναρτώμενο Ψεκαστικό αποτελεί ιδανική λύση για ψεκασμό στο τρακτέρ με μπεκ ή ράμπες και χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό ως ζιζανιοκτόνος και εντομοκτόνος μηχανισμός ψεκασμού σε διάφορες καλλιέργειες, δενδροφυτείες, αμπέλια κτλ. Έχει στιβαρή κατασκευή και είναι κατασκευασμένο από
υλικά υψηλής ποιότητας.
Τα Ψεκαστικά AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση TCert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε ψεκαστήρες σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες 2006/42/EC βάσει των προτύπων ΕΝ4254-1:2013 ΕΝ4254-6:2015
 

Τα μοντέλα μας:

 

     
     

Στελεχοκόπτες όλων των τύπων σε όλα τα μεγέθη

Οι στελεχοκόπτες AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση T Cert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε ψεκαστήρες σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.
Στελεχοκόπτης σταθερός και πλευρικός για δύσκολες καταστάσεις. Σύγχρονος, αξιόπιστος, κατάλληλος για όλους τους τύπους δενδροκαλλιεργειών με δυνατότητα κοπής κλαδιών, χόρτων και καλαμιών. Προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους των τρακτέρ με κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Στελεχοκόπτη ότι μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τον ελκυστήρα σε ακτίνα μέχρι και 2 μέτρα. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό των αρδευτικών καναλιών ποτίσματος.

 

Τα μοντέλα μας:

 

 


 

Κλαδευτικά Συρόμενα - αναρτώμενα από 200 έως 1200 LIT

Τα κλαδευτικό αέρος AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση T Cert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε κλαδευτικά αέρος σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Το κλαδευτικό μηχάνημα αποτελεί απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού που χρειάζεται ο αγρότης στην δενδροκομική καλλιέργεια. Σχεδιασμένο για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς, εύκολο στην χρήση, με αεροθαλάμου μεγάλης χωρητικότητας, αντοχής και πίεσης με δυνατότητα λειτουργίας ακόμα και χωρίς την συνεχή χρήση του τρακτέρ, κερδίζοντας χρόνο εργασίας.
 

Τα μοντέλα μας:

 

     
     

Σκάλες απλές και κλαδευτικές

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της διαθέτει επίσης αντιολισθητικό πάτωμα και προηγμένο σύστημα ανύψωσης βάρους έως και 1500 κιλά, σε ύψος 2.6 μέτρων, καθώς είναι εξοπλισμένη με ενισχυμένο σασί και ενισχυμένους υδραυλικούς κυλίνδρους με σύστημα ασφαλείας για την αποφυγή πτώσης. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο εκδόσεις με ή χωρίς κλαδευτικό συγκρότημα, οι οποίες προσφέρουν εργονομία και οικονομία. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε σκάλες σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Ειδικό υδραυλικό ανυψωτικό μηχάνημα που έλκεται από το τρακτέρ ή αυτόνομο κινητήρα. Πλατφόρμα υδραυλικής ανύψωσης και μηχανικής αλλαγής φάρδους, κατασκευασμένη έτσι ώστε προσφέρει εύκολο, γρήγορο και ξεκούραστο κλάδεμα, μάζεμα και μεταφορά κατά τις εργασίες μας σε όλες τις δενδρώδης καλλιέργειες όπως και σε οποιαδήποτε χρήση, πχ τοποθέτηση, εγκατάσταση και μετέπειτα λειτουργία των αντιχαλαζικών διχτυών. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες της πλατφόρμας, στην οποία μπορούν να εργαστούν έως και 8 άτομα.
 

Τα μοντέλα μας:

 

 

 

Αγροτική Ρυμούλκα -Πλατφόρμα Συγκομιδής

Ρυμούλκα Πλατφόρμα μεταφοράς ομοαξονική για 5t με φρένα για εύκολη φόρτωση, εκφόρτωση προϊόντων. Σταθερή στη μεταφορά όλων των φορτίων. Πλατφόρμα-Καρότσα μεταφοράς (2,5t) χαμηλού ύψους φόρτωσης και με χαμηλό κέντρο βάρους για ασφαλή και εύκολη χρήση, κατάλληλη για όλα τα είδη μεταφορών. Η πλατφόρμα είναι ιδανική για μεταφορά φρούτων με κλούβες , τελάρα κτλ.
Μπορεί να μεταφέρει χύμα προϊόντα όπως λιπάσματα, μπάλες από χόρτα, ξύλα ή ακόμα και μεγάλα αντικείμενα. Κατάλληλη για τρακτέρ και για αγροτικό όχημα.

Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε πλατφόρμες σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Τα μοντέλα μας:

 

     
     

Καλλιεργητής - Ρίπερ

Οι Καλλιεργητές AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση TCert ).
Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε Καλλιεργητές σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας. 

Ο καλλιεργητής δημιουργήθηκε για να συνθλίβει ομοιόμορφα το έδαφος προστατεύοντας την καλλιέργεια διαταράσσοντας παράλληλα τα ζιζάνια. Είναι σχεδιασμένος να αφρατεύει και να αερίζει χώμα σε βάθος περίπου 40 cm, ανάλογα με τον τύπο της γης και την ιπποδύναμη του τρακτέρ. Εάν ένα σταβάρι χτυπήσει ένα κρυφό αντικείμενο, τα άλλα συνεχίζουν να εργάζονται στο κατάλληλο βάθος.

Τα μοντέλα μας:

 

Λιπασματοδιανομείς

Οι Λιπασματοδιανομείς AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση T Cert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε Λιπασματοδιανομείς σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.Χρησιμοποιούνται στην βασική λίπανση κατά την κατεργασία του εδάφους αλλά και στην επιφανειακή, ενώ έχουν μικρή ακρίβεια. Οι Λιπασματοδιανομείς έχουν κωνικό σχήμα και μοιάζουν με μεγάλο χωνί και διασπείρουν το λίπασμα σε όλη την έκταση του χωραφιού.
Λιπασματοδιανομέας ιδανικός για να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τη σπορά του χωραφιού. Εξοπλισμένος με έναν ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή διανομή λιπάσματος η οποία εξασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του εδάφους, αυξάνοντας τα χρήσιμα στοιχεία, ώστε ο σπόρος να μπορεί να αναπτυχθεί πλήρως και να αποφέρει τη μέγιστη απόδοση.

Τα μοντέλα μας:

 

     
     

Ψεκαστικό αναρτώμενο ζιζανιοκτονίας 

Τα Ψεκαστικά AGROMAG συμμορφώνονται με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί φυτοπροστασίας, και τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου (πιστοποίηση T Cert ). Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε
ψεκαστήρες σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.
Το Ψεκαστικό έχει πλαστικό δοχείο έως 500litr με αντοχή στα χημικά και την καταπόνηση κατά την μεταφορά. Το αναρτώμενο Ψεκαστικό αποτελεί ιδανική λύση για ψεκασμό στο τρακτέρ με μπεκ ή ράμπες και χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό ως ζιζανιοκτόνος και εντομοκτόνος μηχανισμός ψεκασμού σε διάφορες καλλιέργειες, δενδροφυτείες, αμπέλια κτλ. Έχει στιβαρή κατασκευή και είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας.

Τα μοντέλα μας:

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας και στο Car.gr πατώντας εδω