2332042550 Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός, Ναουσα info@agromag.gr

Αgromag Naoussa
Μάγγας Παντελής - Κατασκευή & Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία


Η εταιρεία AGROMAG έχει αποτελέσει επαγγελματικό κολοσσό στον χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων από το 2013. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων, η AGROMAG έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι εγκαταστάσεις της AGROMAG, εκτεταμένες σε μια έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Σ.Σ. Νάουσας, Ημαθίας, διαθέτουν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Εκεί, εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, προκειμένου να προτείνει στους αγρότες μηχανήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα των γεωργικών εργασιών τους και θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Η γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων που παράγονται στις εγκαταστάσεις της AGROMAG περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις αγροτικές εργασίες. Επιπλέον, όλα τα μηχανήματα κατασκευάζονται κατά παραγγελία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας. Η AGROMAG είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παρέχοντας τυποποιημένα ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων.

 

Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων

Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων

Με περισσότερα από 30 χρόνια διακριτικής παρουσίας, έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών, καλύπτοντας πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευή  Γεωργικών Μηχανημάτων

Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων

Αναλαμβάνουμε επισκευές σε μηχανήματα κάθε τύπου, επιδιορθώνοντας καταστροφείς, τουρμπίνες, βυτία, φρέζες και κάθε είδους γεωργικό μηχάνημα, προσφέροντας υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καταστροφείς όλων των τύπων

Καταστροφείς όλων των τύπων

Καταστροφέας σχεδιασμένος για κλαδιά, χόρτα ιδανικός για επαγγελματική χρήση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους των τρακτέρ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψεκαστικά μηχανήματα Συρόμενα

Ψεκαστικά μηχανήματα Συρόμενα

Κατόπιν παραγγελίας διαθέτουμε ψεκαστήρες σχεδιασμένους και κατασκευασμένους εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας σε διάφορα μεγέθη και τύπους προσαρμόζοντας τα ανάλογα βάση των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψεκαστικά μηχανήματα Αναρτώμενα

Ψεκαστικά μηχανήματα Αναρτώμενα

Το αναρτώμενο Ψεκαστικό αποτελεί ιδανική λύση για ψεκασμό στο τρακτέρ με μπεκ ή ράμπες και χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό ως ζιζανιοκτόνος και εντομοκτόνος μηχανισμός ψεκασμού σε διάφορες καλλιέργειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στελεχοκόπτες όλων των τύπων

Στελεχοκόπτες όλων των τύπων

Προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους των τρακτέρ με κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Στελεχοκόπτη ότι μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τον ελκυστήρα σε ακτίνα μέχρι και 2 μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλαδευτικά Συρόμενα - αναρτώμενα

Κλαδευτικά Συρόμενα - αναρτώμενα

Το κλαδευτικό μηχάνημα αποτελεί απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού που χρειάζεται ο αγρότης στην δενδροκομική καλλιέργεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκάλες απλές και κλαδευτικές

Σκάλες απλές και κλαδευτικές

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της διαθέτει επίσης αντιολισθητικό πάτωμα και προηγμένο σύστημα ανύψωσης βάρους έως και 1500 κιλά, σε ύψος 2.6 μέτρων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ